Signpost schapombouw

Baby Born als herboren

Wat goed is, wordt gekopieerd.
Dat ondervond speelgoedmerk Baby Born aan den lijve. Er verschenen babypoppen van andere merken met een mindere kwaliteit en daarmee ook een lagere prijs. Als je al 25 jaar kinderen blij maakt met poppen van kwaliteit, doet dat best een beetje pijn.

Baby Born wilde terug in positie en riep onze hulp in. Om de shopper te leiden en verleiden, ontwikkelden we een signpost schapombouw voor het A-merk.

 

 

SIGNPOST

CATEGORIEVISIE

PRODUCTIE

TAILORMADE

CROSS SELL

Vooraf inventariseerden we de schapsystemen bij retailers als Bart Smit, Intertoys, Dreamland en Toys 'R' Us. Voor iedere retailer ontwikkelden we een maatwerksysteem van shelf overlays en schappanelen. Winkels zitten niet te wachten op ruimteverlies; door slimme vormgeving en duurzame materialen behaalden we grote impact op beperkte ruimte.

Geleid en verleid. De kast heeft een buitengewoon sterke signpost en zorgt voor duidelijke segmentatie en een beter overzicht van de diverse lijnen. En een cross sell? Die is snel gemaakt. Bij iedere pop hoort immers een mooi setje kleertjes of accessoires. Productie en implementatie in Nederland en België.